Home / Schönheit / – Ik neem aan dat je probeerde om van de spataderen af ​​te komen?

– Ik neem aan dat je probeerde om van de spataderen af ​​te komen?

9 September 2020 Schönheit Leave a comment 6 Views

– Ja, ik heb veel geprobeerd! Van dure fondsen en medische behandelingen in het buitenland tot budgetfondsen. Ik ben zelfs in Duitsland geopereerd en daarna heb ik lange tijd niet aan sport kunnen doen. – Die was er niet. In eerste instantie leek het te werken – de eerste symptomen waren verdwenen, maar toen kwamen ze terug. Soms werd het zelfs erger. Dat was jammer, want ik zat vast, ik kon niet trainen en zo

Check Also

Twee keer per jaar roteren: raamtruc bespaart geld en energie

Je moet geen puistjes uitknijpen, maar ik zal je zeggen: doe het, SO!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.